Uusi saitti, Isac Elliot 18.12.2013

Ohjaaja Temosen saitti on ollut suunnittelupöydällä jo useamman vuoden ajan ja vasta nyt se toteutui. Gonin Creativen Jämy ja Kuisma ovat tehneet hyvää työtä, ei voi muuta sanoa.

Joulupäivänä saa ensi-iltansa dokumentti Unelmana Isac Elliot, TV2 kello 19:10. Tuon filmin kanssa on ollut aika paljon vääntöä, mutta hyvän lopputuloksen me saimme kasaan. Muutama muutos tehtiin ihan viime tipassa, kuten yhdet TG:t olivat aivan väärin. Värejä hierottiin tällä kertaa oikein urakalla. Käytimme ensimmäistä kertaa DaVincin resolvea näin pitkässä työssä. Pientä takkuamista sen kanssa vielä, kuten tuon oikeian terävöityksen ja kohinan poiston suhteen. Lopulta löydettiin ihan hyvät asetukset.

Plussaa tässä YLE:lle tekemisessä on se, että heidän areena-palvelunsa on aivan mahtava. Esimerkiksi tästä filmistä tulee noin 15 minuuttia pidempi ohjaajan versio tuonne verkkoon. Periaatteessa ihan samat jutut, mutta huomattavasti syvempänä kokonaisuutena ja Norjan matkan osuutta on mukana paljon paljon enemmän. En vain saanut näin laaja ja monimuotoista sisältöä mahtumaan 29 minuuttiin. Onneksi filmi on ainakin 30 päivää nähtävissä Areenassa, sillä aika monella on joulupäivänä parempaakin tekemistä kuin tuijottaa telkkaria. Oma katsojatavoitteeni on 300 tuhatta, mutta hyvällä tuurilla voi tulla paljon enemmänkin.

Haluan vielä sanoa, että vaikka tämä on fanielokuva, tarjoaa se todella paljon pohdittavaa myös meille pienten lasten vanhemmille. Kannattaa siis katsoa koko perheen voimin!

Share:

Twitter Facebook
Takaisin alkuun Google+