Hyvää Joulua! 19.12.2013

Optiparin tämän vuoden joulukortit ovat pikkuhiljaa tipahtaneet yhteistyökumppaneiden ja muutenkin hyvien tyyppien postilaatikoista. Joulukorttimme ovat jo pitkään olleet pikemminkin huumorisekoiluja kuin perinteisiä jouluntoivotuksia. Joka vuosi olemme yrittäneet ylittää edellisen vuoden pöllöilyn ja samalla menneet aina vaan nolompaan suuntaan.

Meillä on aika laaja joukko yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, joille tämä kortti menee. Hyvin harva tuntee firmaamme tai minua ja Olgaa todella hyvin. Voinkin vaan kuvitella mikä hämmennys on tänäkin vuonna vallinnut kun ympäristöministeriössä kanslisti on avannut joulukorttimme. Puhumattakaan Presidentinkansliasta, kun perhekorttimme takaa löytyy viesti ”Lick my elbow! sydämmellä Temoset”. Kyllä siinä korkeammillakin palleilla on nieleskelemistä. Olen ajatellut että jos tällä tyylillä mennään, niin sitten mennään loppuun asti, tasapuolisesti välittämättä siitä kelle kortti on menossa. Olisi jotenkin aiheen vesittämistä jos koittaisi olla tuollaisen kortin kanssa jotenkin korrekti.

Me uskomme, että itselleen on pystyttävä nauramaan ja mitään ei saisi ottaa liian vakavasti.

Toivomme, että nämä kortit toisivat saajalleen hyvää mieltä. Pimeä vuodenaika kaipaa naurua. Jos huumorimme ei kaikille auennut, voi lohduttautua sillä, että ainakin meillä on ollut töissä hauskaa näitä tehdessä. Hyvää joulua kaikille.

joulukortti_optipari_2

 

Share:

Twitter Facebook
Takaisin alkuun Google+