The McCoys Show
Katso

The McCoys Show (18eps)

Monelta osin se, mitä nyt olen ja miten filmejä teen, johtuu The McCoys show opetuksista.

McCoys-show opetti sen, että tekijän ja kohteen luottamus pitää olla kunnossa silloin kun filmataan. Molempien osapuolten pitää ymmärtää, että ohjelmaa tehdään katsojien ehdoilla. Jos suostuu kuvattavaksi, on myös pystyttävä sanomaan ja paljastamaan itsestään jotakin. Andy ja Angela saivat katsoa raakaleikkausket jaksoista läpi, mutta yhtään muutos- tai korjausehdotusta ei tullut.

Jälkeen päin katsottuna Andyllä jos jollain olisi ollut paikoitellen ollut ihan aihetta sanoa, että ”poistako tämän ja tämän kohdan”. Hän ei sitä kuitenkaan tehnyt. En tiedä miksi. Ehkä syitä saattaa olla se, että hän luotti meihin ja antoi meidän käyttää nk. taiteilijan vapautta. Toiseksi mietin monesti, että onko tämä tolkuttoman sekainen rocktähti pelkkä kulissi? Sillä paikoitellen Antti Hulkko tuli esiin ja esitti muutaman piikikkään huomion.

Opin myös sen, että kuvaajan pitää uskaltaaolla kohteita lähellä.
Laaja lasi kamerassa ja ihan iholla. Silloin katsojalle syntyy tunne, että hän on tässä mukana. Ikäänkuin sisällä kuvioissa.

Jos A&A sekoilivat kuvauksissa, niin minä ja työparini Tero osasimme sitten sekoilla huolella kulisseissa. Sarja oli molemmille ensimmäinen ”iso” tuotanto ja sen kyllä huomasi.
Käytännössä yhteistyössämme meni kaikki pieleen ja niitä haavoja joudutaan kai nuolemaan vieläkin.

Share:

Twitter Facebook
Takaisin alkuun Google+